آشپزباشی
ابتدا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیازچه را در آن تفت دهید، آنگاه زردچوبه، نمك و زیره را اضافه كنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس گوجهفرنگی را بیفزائید و صبر كنید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود.
حالا نخودفرنگی، پنیر و گشنیز را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون شعله را خاموش كرده، آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با سیبزمینی سرخكرده تزئین نمائید.
این غذا همراه بابرنج و یا نان مصرف میشود.