آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فلسهای ریز ماهی را بگیرید، برشی روی شكم ماهی ایجاد كنید و محتویاتش را دور بریزید.
آنگاه ماهی را بشوئید، بالههای آن را با قیچی ببرید، سرو دم ماهی را نگه دارید.
سپس ماهی را با پودر سیر و نمك مزهدار كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا قدری روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید.
اكنون ماهی را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بگذارید و سس بادام را رویش بریزید.
روش تهیهی سس بادام: كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.
آنگاه بادام و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.