Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 09:12

ماهی قزل آلا با سس بادام

ماهی قزل آلا با سس بادام

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی قزل آلا 2 عدد متوسط

 

پودر سیر یا پودر زنجفیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس بادام

 

كره 30 گرم

 

خلال بادام 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فلس‌های ریز ماهی را بگیرید، برشی روی شكم ماهی ایجاد كنید و محتویاتش را دور بریزید.

آن‌گاه ماهی را بشوئید، باله‌های آن را با قیچی ببرید، سرو دم ماهی را نگه دارید.

سپس ماهی را با پودر سیر و نمك مزه‌دار كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا قدری روغن، در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید.

اكنون ماهی را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بگذارید و سس بادام را رویش بریزید.

روش تهیه‌ی سس بادام: كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

آن‌گاه بادام و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییانواع سسآموزش سسآشپزی دریاییدستور پخت ماهیماهی قزل آلاسس بادام تعداد بازديد: 2643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است