تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید.
آنگاه پیاز، سیر، ادویهها، برگ بو و پسته را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود و عطر ادویهها به مشام برسد.
سپس برنج و آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و به مدت تقریبی 15دقیقه پلو را بپزید.
حالا پلو را از روی حرارت بردارید و با چنگال آن را از هم باز كنید.
دوباره در قابلمه را بگذارید و ده دقیقه پلو را كنار بگذارید.
اكنون پلوی معطر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. قبل از مصرف برگ بو را از پلو جدا كنید.