تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش
گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید. آنگاه برنج خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. سپس نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. خرما را بیفزائید و تفت دهید.
حالا كشمش، گردو و دارچین را نیز درون تابه بریزید و قدری تفت دهید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. باقیمانده كره را بریزید و برنج آبكشیده، گوشت و مخلوط خرما، كشمش و گردو را لابهلای هم در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، پلو را دم كنید.
اینك كشمش پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.