Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

خوراك فیله مرغ

خوراك فیله مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 5 عدد

 

سویاسس 5 قاشق سوپخوری

 

سس خردل 3 قاشق سوپخوری

 

كنجد 2 قاشق سوپخوری

 

تخم خرفه 2 قاشق سوپخوری

 

كورن‌فلكس به مقدار لازم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا فیله‌های مرغ را به شكل مورب ببرید. بعد قطعه‌های فیله را در سویاسس، سس خردل، كنجد و تخم خرفه قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس در كورن‌فلكس بغلتانید. حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا كاملاً داغ شود. اكنون فیله‌ها را در آن سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش خوراکخوراکآشپزباشیمرضیه مرشدیخوراك فیله مرغخوراک با مرغفیله مرغ تعداد بازديد: 1232 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است