Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

سوپ قارچ با رويه پنیر

سوپ قارچ با رويه پنیر

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده یك حبه

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ 450 گرم

 

قرص عصاره سبزی 2 عدد

 

آب 900 میلی لیتر

 

مواد لازم رویه

 

كره كمی

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

نان تست (برشتی) 6 عدد

 

پنیر سفید حبه‌ای خردكرده 115 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خردكرده 1 ساقه

 

قارچ خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا كره رادر ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید.

پیاز و سیر را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبك شود.

حال آرد را به مواد بیفزائید و كمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

سپس قارچ و مخلوط عصاره و آب، نمك و فلفل را به سوپ اضافه‌نمائید و حرارت را ملایم كنید تا سوپ بپزد.

اكنون سوپ را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره‌كنید.

اینك سوپ آماده را در ظرف دلخواه بكشید و با نان تست (برشتی)، پنیر و مواد رویه، تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

روغن زیتون را در ظرف مناسب بریزید و گرم كنید. حال پیازچه، قارچ و جعفری را به آن بیفزائید و با حرارت تند، تفت دهید تا برشته شود.

نان تست (برشتی) با پنیر

كره را در ظرفی مناسب گرم كنید. بعد سیر را روی نان‌ها بمالید و در كره سرخ‌كنید تا برشته شود. حالا نان‌‌ها را سرد كنید و رویشان پنیر بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپسوپ قارچآشپزباشیسوپ با پنیررویه سوپنان تست تعداد بازديد: 1240 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است