آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا كره رادر ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید.
پیاز و سیر را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبك شود.
حال آرد را به مواد بیفزائید و كمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
سپس قارچ و مخلوط عصاره و آب، نمك و فلفل را به سوپ اضافهنمائید و حرارت را ملایم كنید تا سوپ بپزد.
اكنون سوپ را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پورهكنید.
اینك سوپ آماده را در ظرف دلخواه بكشید و با نان تست (برشتی)، پنیر و مواد رویه، تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد رویه
روغن زیتون را در ظرف مناسب بریزید و گرم كنید. حال پیازچه، قارچ و جعفری را به آن بیفزائید و با حرارت تند، تفت دهید تا برشته شود.
نان تست (برشتی) با پنیر
كره را در ظرفی مناسب گرم كنید. بعد سیر را روی نانها بمالید و در كره سرخكنید تا برشته شود. حالا نانها را سرد كنید و رویشان پنیر بریزید.