گروه آشپزی
كره، آبلیمو و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مخلوط الككرده آرد، بیكینگپودر و نمك را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
حالا خمیر فراهمكرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. اكنون هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر بگذارید و با تكه خمیر دیگری روی مواد را بپوشانید.
لبههای دو خمیر را خوب به هم بچسبانید و در سینی چربكرده بچینید. رویشان زرده تخممرغ بمالید و كنجد بپاشید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 – 40 دقیقه لقمههای پنیری را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.