Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

خورش ماهی فرانسوی

خورش ماهی فرانسوی

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

فیله‌ی ماهی مكعبی خرد كرده 1/5 كیلوگرم

 

كره 4 قاشق سوپخوری

 

ژامبون گوشت خرد كرده 225 گرم

 

پیاز ریز (درسته) 225 گرم

 

سیر خرد كرده 2 حبه

 

قارچ خرد كرده 225 گرم

 

سویاسس  2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

آب‌مرغ 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی نان سیر

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

جعفری ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

نان باگت ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد

آشپزباشی- سحر سامانی

 

نیمی از آرد را همراه با نمك و فلفل در كیسه‌ی نایلونی بریزید و فیله‌های ماهی را در آن بیندازید، در كیسه را ببندید و تكان دهید تا فیله‌ها به آرد آغشته شوند.

آن‌گاه كره را در قابلمه‌ی بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. ماهی را بیفزائید و سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا ماهی را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. سپس ژامبون، پیاز و سیر را در همان قابلمه بریزید و 10 دقیقه، تفت دهید.

اینك قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اكنون سویا سس، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را بیفزائید و بگذارید بجوشد. باقیمانده‌ی آرد را با اندكی آب سرد مخلوط كنید و به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید.

حالا ماهی را در خورش بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. اینك خورش ماهی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان سیر میل كنید.

روش تهیه‌ی نان سیر

روغن زیتون، سیر و جعفری را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را روی برش‌های‌ نان باگت بمالید و نان‌ها را در سینی شیرینی‌پزی پوشیده با فویل آلومینیومی بچینید و به مدت 3 – 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.

یادآوری: شما می‌توانید در این خورش از فیله‌ی ماهی تیلاپیا استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشغذای مللآموزش خورشتدستور پخت ماهیخورش ماهی فرانسویخورشت ماهیآشپزی فرانسوی تعداد بازديد: 1287 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است