آشپزباشی- سحر سامانی
نیمی از آرد را همراه با نمك و فلفل در كیسهی نایلونی بریزید و فیلههای ماهی را در آن بیندازید، در كیسه را ببندید و تكان دهید تا فیلهها به آرد آغشته شوند.
آنگاه كره را در قابلمهی بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. ماهی را بیفزائید و سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
حالا ماهی را از قابلمه درآورید و كنار بگذارید. سپس ژامبون، پیاز و سیر را در همان قابلمه بریزید و 10 دقیقه، تفت دهید.
اینك قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اكنون سویا سس، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را بیفزائید و بگذارید بجوشد. باقیماندهی آرد را با اندكی آب سرد مخلوط كنید و به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید.
حالا ماهی را در خورش بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. اینك خورش ماهی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان سیر میل كنید.
روش تهیهی نان سیر
روغن زیتون، سیر و جعفری را در كاسهی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه مخلوط فراهم كرده را روی برشهای نان باگت بمالید و نانها را در سینی شیرینیپزی پوشیده با فویل آلومینیومی بچینید و به مدت 3 – 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.
یادآوری: شما میتوانید در این خورش از فیلهی ماهی تیلاپیا استفاده نمائید.