Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

تارت سبزی و ژامبون

تارت سبزی  و ژامبون

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

سینه مرغ خلالی خرد كرده 750 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 500 گرم

 

ژامبون خرد كرده  150 گرم

 

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد كرده از هر كدام 1 عدد

 

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

براكلی پخته و خرد كرده 350 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

خامه 50 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم

 

مواد لازم خمیر پای

 

آرد 300 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره سرد خرد كرده 175 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

ماست 2 - 3 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. حالا ژامبون، فلفل‌های دلمه‌ای، نمك و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و براكلی را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. اینك مواد فراهم كرده را در خمیر پخته پای بریزید و صاف كنید.

اكنون تخم‌مرغ‌ها، زرده‌های تخم‌مرغ، نمك، فلفل و خامه را با هم مخلوط كنید و روی مواد میانی بریزید و پنیر را رویش بپاشید. اینك پای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه خمیر پای: آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسب و جاداری بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید.

حالا زرده تخم‌مرغ و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را اندكی ورز دهید و در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینك با وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر پهن نمائید. اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و لبه‌هایش را صاف و مرتب كنید.

حال روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن كف نان پف نكند! اكنون قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر بپزد و طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: تارتآموزش تارتانواع تارتآشپزی با ژامبونتارت سبزیتارت ژامبونطرز تهیه تارتمواد اولیه تارت تعداد بازديد: 1544 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است