گروه آشپزی
كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و 10 دقیقه تفت دهید. آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. حالا ژامبون، فلفلهای دلمهای، نمك و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه تفت دهید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و براكلی را بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. اینك مواد فراهم كرده را در خمیر پخته پای بریزید و صاف كنید.
اكنون تخممرغها، زردههای تخممرغ، نمك، فلفل و خامه را با هم مخلوط كنید و روی مواد میانی بریزید و پنیر را رویش بپاشید. اینك پای را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه خمیر پای: آرد و نمك را الك كنید و در كاسه مناسب و جاداری بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده نان درآید.
حالا زرده تخممرغ و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آنگاه خمیر را اندكی ورز دهید و در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینك با وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب پای به قطر 22 سانتیمتر پهن نمائید. اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و لبههایش را صاف و مرتب كنید.
حال روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن كف نان پف نكند! اكنون قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خمیر بپزد و طلائیرنگ شود.