Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

فلافل اسفناج

فلافل اسفناج

shooroshirin3

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

نخود خیسانده 2 پیمانه

اسفناج خرد كرده 100 گرم

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

زیرة آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز در صورت دلخواه به میزان لازم

آرد 2 قاشق سوپخوری

نمك به میزان لازم

روغن مخصوص سرخكردن  به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

 

نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آن‌گاه نخود را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیة مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا به میزان كافی روغن در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازة 2 قاشق سوپخوری از مایة فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافل‌ها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: آشپزي با اسفناجفلافل اسفناجروش تهيه فلافل اسفناجفلافلمواد لازم فلافل اسفناج تعداد بازديد: 2864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است