تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
پوست سیبزمینی را بگیرید و آن را مكعبی خرد كنید. آنگاه سیبزمینی را بپزید و در ظرف مناسبی بریزید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. سپس پودر كاری را بیفزائید و چند ثانیه تفت دهید.
اكنون مرغ، نمك و فلفل را افزوده و تفت دهید. اینك این مخلوط را همراه با نخودفرنگی به سیبزمینی بیفزائید و آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا گشنیز را درون این مخلوط بریزید.
آنگاه خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و دایرههائی به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید.
سپس یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده روی هر دایره خمیر بگذارید و خمیر را به شكل نیمدایره تا كنید. اكنون لبههای خمیر را با چنگال به هم بچسبانید و محكم كنید و در سینی چربكرده فر بچینید.
روی پیراشكیها سفیده تخممرغ بمالید و كنجد بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود.