آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج را بخیسانید. آب جوش، نمك و كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
برنج و گشنیز را بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و آبش كشیده شود.
حالا پلو را 30 دقیقه با حرارت ملایم دم كنید.
در این میان پوست ماهی را بگیرید و در ظرف نسوزی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد، بپزید.
آنگاه تیغهای ماهی را بگیرید، پلو را در دیس مناسبی بكشید و ماهی را لابهلای آن قرار دهید و با برنج زعفرانی بیارائید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید، هنگام دم كردن پلو قدری سیر تازه را لابهلای آن بگذارید و پلو را دم كنید.