آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
پوست سیر را بگیرید و حبه كنید. نمك و سركه را اضافه نمائید و به مدت 12 ساعت در جای خنكی نگه دارید. در این فاصله، دو سه بار مخلوط را هم بزنید. بعد آن را در صافی بریزید و سیر را روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كاملاً آب خود را پس بدهد. پوست لیموترش را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید و دو بار آب آن را عوض كنید.
آنگاه در آبكش بریزید. بعد روی پارچه تمیزی پهن كنید تا خشك شود. روغن را در ظرفی گرم كنید و ادویههای نیمكوب را بیفزائید و هم بزنید و به مدت 2 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سیر و پوست لیمو را بیفزائید و هم بزنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. بعد شعله را خاموش كنید تا سرد شود. اینك مخلوط را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری كنید.