Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

اَچَر سیر

اَچَر سیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر 1 كیلوگرم

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

سركه 5 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموترش خلالی خرد كرده 200 گرم

 

روغن كنجد یا زیتون به میزان لازم

 

رازیانه نیمكوب  2 قاشق چایخوری

 

زیره سبز نیمكوب 2 قاشق چایخوری

 

تخم شنلیله نیمكوب  1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

پوست سیر را بگیرید و حبه كنید. نمك و سركه را اضافه نمائید و به مدت 12 ساعت در جای خنكی نگه دارید. در این فاصله، دو سه بار مخلوط را هم بزنید. بعد آن را در صافی بریزید و سیر را روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كاملاً آب خود را پس بدهد. پوست لیموترش را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید و دو بار آب آن را عوض كنید.

آن‌گاه در آبكش بریزید. بعد روی پارچه تمیزی پهن كنید تا خشك شود. روغن را در ظرفی گرم كنید و ادویه‌های نیمكوب را بیفزائید و هم بزنید و به مدت 2 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سیر و پوست لیمو را بیفزائید و هم بزنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. بعد شعله را خاموش كنید تا سرد شود. اینك مخلوط را در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیپوراندخت نمیرانیاناَچَر سیرروش تهیه اَچَر سیرمواد لازم اَچَر سیرتهیه اَچَر سیر تعداد بازديد: 1342 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است