گروه آشپزی
آرد و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه سیاهدانه و آب سرد را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمتر، دایرههائی از خمیر ببرید و در قالبهای تارتلت قرار دهید. رویشان را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
حالا تارتلتها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فرم گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید. 2 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری داخل هر یك از تارتلتها قرار دهید و رویشان سس پنیر بریزید و دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.
اینك تارتلتها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با ریحان بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: روی گوجهفرنگی روغن زیتون بمالید و در سینی فر بچینید. آنگاه سینی را به مدت 5 دقیقه زیر گریل بگذارید تا گوجهفرنگیها برشته شوند، سپس كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
آرد را بیفزائید و به مدت 5-8 دقیقه، تفت دهید. سپس شیر را به آرامی بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. حالا نمك، و فلفل و مخلوط دو پنیر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.