آشپزباشی - کیان رنجبر
برنج را بشوئید، بخیسانید و آن را کته دم کنید. آنگاه سیر را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
گوجه را نیز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. سپس پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنید و شعله راخاموش نمائید.
حالا کته راهمراه با ریحان، جعفری و مایه فراهم کرده خوب مخلوط کنید. تا به صورت خمیر درآید.
اینک هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و یک تکه پنیر موزارلا وسطش قرار دهید و آن را به شکل بیضی درآورید.
حالا سوپلی را به ترتیب در آرد سفید، تخممرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.