آشپزباشی
ابتدا بوقلمون را تمیز كنید، گردن آن را جدا سازید و قسمت شكاف گردن را بدوزید. بعد داخل شكم و اطراف آن را با نمك مزهدار كنید.
اكنون سبزیها را پس از تمیز كردن، كاملا ریز خرد كنید و با 3 قاشق سوپخوری روغن به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه، نصف گردوی آسیاب كرده، نصف پیاز داغ و 200 گرم آلو به سبزی بیفزایید و مخلوط نمائید.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و رب انار را بیفزائید. اینك داخل شكم بوقلمون را با این مخلوط پر كنید و بدوزید و پاهایش را با نخ آشپزخانه محكم ببندید.
سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و پس از آنكه روغن كاملاً داغ شد، بوقلمون را سرخ كنید. حالا مقداری آب، نمك، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری پیازداغ به آن بیفزائید و با حرارت متوسط بوقلمون را بپزید.
در قابلمه دیگری، باقیمانده آلو، پیاز داغ، گردوی آسیابكرده، دانه انار ترش و زعفران را با هم مخلوط سازید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
چنانچه ترش بود،كمی شكر به آن اضافه كنید. در پایان، پس از آنكه بوقلمون پخت و آبش كشیده شد، آن را در دیس مناسبی بگذارید و اطرافش را با مخلوط آلو تزئین كنید.