Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

خوراك بوقلمون

خوراك بوقلمون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بوقلمون 8 تا 10 كیلوگرمی یك عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

سبزی محلی*  2 كیلوگرم

 

روغن  به میزان لازم

 

زردچوبه  به میزان لازم

 

مغز گردوی آسیاب‌كرده  500 گرم

 

پیازداغ  3 پیمانه

 

آلوی نیم‌پز  1 كیلوگرم

 

رب انار غلیظ  1 پیمانه

 

دانه انار ترش  4 پیمانه

 

زعفران حل كرده  1 قاشق چایخوری

 

* گشنیز، جعفری، زلنگ، اناریجه، اوچی و برگ سیر

آشپزباشی

 

ابتدا بوقلمون را تمیز كنید، گردن آن را جدا سازید و قسمت شكاف گردن را بدوزید. بعد داخل شكم و اطراف آن را با نمك مزه‌دار كنید.

اكنون سبزی‌ها را پس از تمیز كردن، كاملا ریز خرد كنید و با 3 قاشق سوپخوری روغن به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه، نصف گردوی آسیاب كرده، نصف پیاز داغ و 200 گرم آلو به سبزی بیفزایید و مخلوط نمائید.

بعد آن را از روی حرارت بردارید و رب انار را بیفزائید. اینك داخل شكم بوقلمون را با این مخلوط پر كنید و بدوزید و پاهایش را با نخ آشپزخانه محكم ببندید.

سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و پس از آنكه روغن كاملاً داغ شد، بوقلمون را سرخ كنید. حالا مقداری آب، نمك، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری پیازداغ به آن بیفزائید و با حرارت متوسط بوقلمون را بپزید.

در قابلمه دیگری، باقیمانده آلو، پیاز داغ، گردوی آسیاب‌كرده، دانه انار ترش و زعفران را با هم مخلوط سازید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

چنانچه ترش بود،كمی شكر به آن اضافه كنید. در پایان، پس از آنكه بوقلمون پخت و آبش كشیده شد، آن را در دیس مناسبی بگذارید و اطرافش را با مخلوط آلو تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیخوراك بوقلمونخوراک با بوقلمونروش تهیه خوراك بوقلمونمواد لازم خوراك بوقلمون تعداد بازديد: 2014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است