گروه آشپزی
آرد، بیكینگپودر، نمك، شكر و ادویه را در ظرف مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه آب را كمكم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعت در یخچال استراحت دهید. قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر را چرب نمائید، نیمی از خمیر را در آن پهن كنید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید.
حالا قالب را از فر درآورید و مواد میانی را در آن بریزید. اكنون باقیمانده كنجد، پنیر و ادویه را روی مواد بریزید و مخلوط همزده خامه، تخممرغ، نمك و فلفل را بیفزائید. آنگاه باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و روی مواد میانی پهن كنید.
اینك روی خمیر را با زرده تخممرغ زرین كنید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر قرار دهید تا تارت بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد میانی: كره و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود.
آنگاه مرغ و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. سپس سبزیها و فلفل را اضافه كنید و تفت دهید. حالا قرص عصاره مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد خنك شود.
اكنون یك قاشق سوپخوری از پنیر گودا، یك قاشق سوپخوری از كنجد و یك قاشق چایخوری از ادویه كاری را به مواد بیفزائید.