Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

ماهی كبابی با گشنیز پلو

ماهی كبابی با گشنیز پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر رنده كرده 2 حبه

 

آب پیاز  5 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

 

ماست  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سفید  به میزان لازم

 

پودر جوزهندی  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حل‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

گشنیز كاملاً ریز خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

ماهی شیر خردكرده 1 كیلوگرم

 

مواد لازم برای گشنیز‌پلو

 

برنج 4 پیمانه (600 گرم)

 

گشنیز خردكرده  500 گرم

 

مخلوط كره و روغن 100 تا 150 گرم

 

نمك در صورت نیاز به میزان لازم

 

زعفران 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب كنید. بعد سیر، آب پیاز، روغن زیتون، ماست، نمك، فلفل، پودر جوز، زعفران و گشنیز را مخلوط كنید. اكنون ماهی را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. سپس به مدت دوازده ساعت در یخچال نگهداری كنید تا ماهی كاملاً مزه‌دار شود.

حالا ماهی‌ها را به سیخ چوبی بكشید و در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا روغن، داغ شود. آن‌گاه سیخ‌های ماهی را در آن تفت دهید تا برشته شوند. سپس همراه با پلو میل نمائید.

روش تهیه

ابتدا برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، آماده كنید. در قابلمه نچسب یا پلوپز، روغن بریزید. مقداری از برنج را داخل ظرف بریزید رویش گشنیز بپاشید. این كار را تكرار كنید تا برنج و گشنیز كاملاً مخلوط شود.

حالا مخلوط روغن و كره را روی آن قرار دهید و به مدت 45 دقیقه، با حرارت متوسط دم كنید تا ته‌دیگ ببندد. در این هنگام پلو را در ظرف مناسبی برگردانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپلوماهیآشپزباشیماهی كبابی با گشنیز پلوماهی کبابیگشنیز پلوآموزش ماهی کبابی تعداد بازديد: 2260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است