آشپزباشی
ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب كنید. بعد سیر، آب پیاز، روغن زیتون، ماست، نمك، فلفل، پودر جوز، زعفران و گشنیز را مخلوط كنید. اكنون ماهی را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. سپس به مدت دوازده ساعت در یخچال نگهداری كنید تا ماهی كاملاً مزهدار شود.
حالا ماهیها را به سیخ چوبی بكشید و در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا روغن، داغ شود. آنگاه سیخهای ماهی را در آن تفت دهید تا برشته شوند. سپس همراه با پلو میل نمائید.
روش تهیه
ابتدا برنج را مطابق دستورالعملهای گذشته، آماده كنید. در قابلمه نچسب یا پلوپز، روغن بریزید. مقداری از برنج را داخل ظرف بریزید رویش گشنیز بپاشید. این كار را تكرار كنید تا برنج و گشنیز كاملاً مخلوط شود.
حالا مخلوط روغن و كره را روی آن قرار دهید و به مدت 45 دقیقه، با حرارت متوسط دم كنید تا تهدیگ ببندد. در این هنگام پلو را در ظرف مناسبی برگردانید.