Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 19 آبان 1403 - 20:33

پای مرغ با سبزی

پای مرغ با سبزی

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره سرد خردكرده 100 گرم

 

روغن جامد 2 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

ماست 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

فیله مرغ خردكرده 500 گرم

 

كدو سبز خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خردكرده 1 پیمانه

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 350 گرم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم

 

جعفری خردكرده 4 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

آرد و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آن‌گاه كره و روغن را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، حاصل شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را ورز دهید و دو‌سوم از آن را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و در قالب چربكرده تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید.

مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیمانده خمیر را باز كنید و روی مواد میانی بگذارید. آن‌گاه روی خمیر را به شكل + برش دهید و گوشه‌های آن را به بیرون تا كنید. روی خمیر، مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه بمالید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه مرغ، كدو و فلفل را بریزید و تفت دهید. حالا قارچ، سیر، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و همینكه آب مواد كشیده شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً خنك شود. اكنون پنیر و جعفری را بیفزائید.

 

برچسب ها: پایآموزش پایانواع پایمواد اولیه پایطرز تهیه پایپای مرغپای با سبزی تعداد بازديد: 1248 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است