گروه آشپزی
آرد و نمك را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آنگاه كره و روغن را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خردهنان درآید.
سپس زرده تخممرغ و ماست را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، حاصل شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را ورز دهید و دوسوم از آن را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و در قالب چربكرده تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن كنید.
مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید. اینك باقیمانده خمیر را باز كنید و روی مواد میانی بگذارید. آنگاه روی خمیر را به شكل + برش دهید و گوشههای آن را به بیرون تا كنید. روی خمیر، مخلوط زرده تخممرغ و خامه بمالید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه مرغ، كدو و فلفل را بریزید و تفت دهید. حالا قارچ، سیر، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و همینكه آب مواد كشیده شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً خنك شود. اكنون پنیر و جعفری را بیفزائید.