گروه آشپزی
ماهی را همراه با آب پیاز، سیر، زعفران، آبلیمو، پوست لیمو، روغن، نمك و فلفل در ظرف درداری بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شود. آنگاه ماهی را در صافی بریزید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید. سپس خمیر را با وردنه، روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل ماهی ببرید. حالا در وسط هر خمیر یك ماهی بگذارید و با خمیر دیگری روی ماهی را بپوشانید.
اطراف دو خمیر را با دست بفشارید تا هنگام پختن باز نشود. اكنون روی خمیرها زرده تخممرغ بمالید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید.
اینك سینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا خمیر طلائی رنگ شود. آنگاه پیراشكیها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: كره را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آنگاه پیاز و سیر را به آن بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا آرد و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید.
سپس آبجوش، سركه، رب انار و تمرهندی را اضافه كنید و پیوسته سس را هم بزنید تا صاف و یكدست شود. اكنون سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.