تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
كدوها را از درازا نصف كنید و داخلشان را خالی نمائید. آنگاه كدوها را 1 دقیقه در آب جوش بپزید. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه، سیر و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوشته كدو را كه خالی كردهاید، خرد كنید و همراه با گشنیز، نمك، فلفل، زیره، ارگانو، پودر فلفل قرمز، مرغ و رب گوجهفرنگی به مواد درون تابه بیفزائید.
اكنون آب مرغ را افزوده و 3 دقیقه آن را بپزید. حالا یك چهارم پیمانه از سس انچیلادا را در ظرف نسوز مناسبی بریزید وكدوها را رویش بچینید. سپس درون كدوها را از مواد فراهم كرده، پر كنید و رویشان دوباره سس بریزید و پنیر بپاشید. آنگاه روی ظرف را با فویل بپوشانید و خوراك را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون خوراك را از فر درآورید و با گشنیز و پیازچه بیارائید.
روش تهیه سس انچیلادا: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. همه مواد لازم را بیفزائید و تفت دهید. سس را 5-10 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا اندكی غلیظ و آماده مصرف شود.