Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

خوراك ماهی به سبك بنگال

خوراك ماهی به سبك بنگال

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فیله‌ی ماهی (تیلاپیا) مكعبی خردكرده 1 كیلوگرم

 

روغن كنجد 6 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز تند (چیلی) 4 عدد

 

زنجفیل ریز خردكرده 1 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد

 

آب 450 میلی‌لیتر (حدود 2 پیمانه‌ی سرخالی)

 

گشنیز برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

زردچوبه و نمك را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید و آن را روی ماهی بپاشید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی كه بهتر است از جنس چدن باشد، بریزید و ماهی را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

سپس ماهی را از تابه در آورید و كنار بگذارید. حالاچیلی، زنجفیل، سیر، پیاز و گوجه‌فرنگی را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شوند.

اكنون پوره‌ی فراهم كرده را در تابه‌ی تمیز و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا غلیظ شود.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید و ماهی را به پوره بیفزائید اما آن را هم نزنید! سپس تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. آب را درون تابه بریزید و خوراك را 15- 20 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

آن‌گاه خوراك ماهی را برای پذیرائی در ظرف گرم و مناسبی بریزید و با گشنیز بیارائید.

یادآوری: در این دستور از انواع فیله‌ی ماهی می‌توانید استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکغذای دریاییغذای هندیآموزش خوراکآشپزی هندیخوراك ماهی به سبك بنگالغذای بنگالیماهی تیلاپیا تعداد بازديد: 1676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است