تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
زردچوبه و نمك را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید و آن را روی ماهی بپاشید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی كه بهتر است از جنس چدن باشد، بریزید و ماهی را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
سپس ماهی را از تابه در آورید و كنار بگذارید. حالاچیلی، زنجفیل، سیر، پیاز و گوجهفرنگی را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شوند.
اكنون پورهی فراهم كرده را در تابهی تمیز و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا غلیظ شود.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و ماهی را به پوره بیفزائید اما آن را هم نزنید! سپس تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. آب را درون تابه بریزید و خوراك را 15- 20 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
آنگاه خوراك ماهی را برای پذیرائی در ظرف گرم و مناسبی بریزید و با گشنیز بیارائید.
یادآوری: در این دستور از انواع فیلهی ماهی میتوانید استفاده كنید.