آشپزباشی- ایران کوهستانی
ابتدا کنسرو را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آنگاه به همراه پیازچه، جعفری و پنیر مخلوط کنید. حالا هربار قدری از مایه فراهم کرده را روی لبه خمیر فیلو بریزید.
کمی پنیر موزارلا رویش بریزید. لبههای خمیر را با آب مرطوب کنید و آن را رول نمائید. سپس روی رولها با قلممو زرده تخممرغ زده و با پنیر و کنجد آن را بیارائید.
اینک رولها را در سینی فر قرار داده و با دمای 175 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شوند.