گروه آشپزی
شیر، شكر، نمك و كره آبكرده را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط الك كرده آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
آنگاه خمیر را قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. حالا نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه تقریبی 18×35 سانتیمتر و به شكل بیضی باز كنید و در سینی چربكرده بگذارید.
نیمی از پنیر را رویش بریزید و بادمجانها را روی پنیر بچینید. اكنون مواد میانی را روی بادمجان بریزید و باقیمانده پنیر را روی مواد میانی بپاشید. اینك نیمه دیگر خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و روی مواد قرار دهید.
دو لبه خمیر را با زرده تخممرغ مرطوب كنید و به هم بچسبانید. آنگاه روی خمیر زرده تخممرغ بمالید و با اضافیهای خمیر اشكالی به شكل برگ و گل بسازید و روی خمیر بگذارید.
سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، پای را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه گوشت، فلفل دلمهای، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز درون تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند.
سپس رب گوجهفرنگی را همراه با یكدوم پیمانه آب به این مواد بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد.