تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
دال عدس را در ظرف مناسبی بریزید، به میزان كافی آب سرد به آن بیفزائید و یك ساعت بخیسانید.
آنگاه روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
سپس پیاز، سیر، چیلی، زنجفیل، ادویهها و نمك را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ و عطر ادویهها بلند شود.
حالا دال عدس، برنج، كشمش و آب داغ را هم درون قابلمه بریزید، درش را بگذارید و عدس پلو را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و نرم شود، بجوشانید.
اكنون قابلمه را از روی اجاق بردارید و چوب دارچین را از داخل پلو در آورید.
سپس آبلیمو را به پلو بیفزائید، در قابلمه را ببندید و 5 دقیقه صبر كنید.
اینك بادام زمینی را درون پلو بریزید و مخلوط كنید و عدس پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.