گروه آشپزی
آرد را همراه با نمك و فلفل الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خردههای نان در آید. آنگاه تخممرغ و آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس اندكی خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا دوسوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب چربكرده تارت به قطر 23 سانتیمتر، پهن نمائید. اكنون مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف كنید.
سپس باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل برگ برش بزنید و روی مواد میانی بچینید. آنگاه روی خمیر زرده تخممرغ بمالید، قالب را در سینی بگذارید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. حال تارت را به مدت تقریبی 30- 40 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. قارچ را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه سیر، پیاز سرخكرده و فلفل دلمهای را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس مرغ و گوجهفرنگی را اضافه كنید و بگذارید آب گوجهفرنگی كشیده شود. حال نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.