گروه آشپزی
آرد، نمك و پاپریكا را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا شبیه خرده نان شود.
حالا آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. سپس خمیر را در 4 قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر، پهن كنید و رویش چنگال بزنید. حال روی خمیرها را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری لوبیا بریزید.
قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 15 دقیقه خمیر را بپزید. اكنون كاغذ و لوبیا را از روی نان بردارید و گل كلم، كلم براكلی و پیاز را رویش بریزید و سس را بیفزائید.
آنگاه پنیر را روی تارتلتها بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس: كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. آنگاه آرد را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس مخلوط قرص عصاره سبزی و آب را همراه با شیر درون كره بریزید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.