تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
50 گرم از كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. فیلهی مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا 50 گرم دیگر از كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. برنج را بیفزائید و آن را 5 دقیقه، پیوسته هم بزنید تا شفاف و شیشهای شود.
آنگاه آب مرغ، شكر و نمك را روی برنج بریزید و 15دقیقه، بپزید. سپس قالبی را به گنجایش 1 لیتر با كره چرب كنید، باقیماندهی كره را آب كنید و روی خمیرهای یوفكا بمالید.
حالا یكی از آنها را كنار بگذارید و باقیماندهی خمیرها را در قالب بچینید. به گونهای كه خمیر از لبهی قالب بالاتر قرار بگیرد.
اكنون بادام را در روغن زیتون تفت دهید و آن را همراه با برنج پخته و فیلههای مرغ، روی خمیر بچینید.
اینك خمیر یوفكای باقیمانده را روی مواد قرار دهید و لبههای خمیر زیرین را رویش تا كنید.
حالا مخلوط زردهی تخممرغ و روغن زیتون را روی خمیر بمالید و پلو را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، دم كنید.
آنگاه پلو را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.