تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
چیلی، سیر، پیازچه، زنجفیل، زردچوبه، گوجهفرنگی، تخمگشنیز و بادام زمینی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
سپس مخلوط ادویهای فراهم كرده و تمرهندی را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا فیله ماهی و میگو را در دستگاه غذاساز پوره كنید و بعد تخممرغ، نارگیل، شكر، مخلوط ادویه، نمك و فلفل را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن نمائید.
اکنون هربار یك چهارم پیمانه از مایه فراهم كرده را بردارید و با دست مرطوب، به شكل بیضی درآورید و به سیخ چوبی بكشید. اینک كبابها را زیر گریل فر قرار دهید تا طلائی رنگ شوند. حالا كباب دریائی را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم كرده میل كنید.
روش تهیه سس: سس مایونز، پوست لیمو و گشنیز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.