Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

كباب دنده (مدیترانه ای)

كباب دنده (مدیترانه ای)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر 1 قاشق سوپخوری

 

ادویه‌ی گوشت 1 قاشق سوپخوری

 

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

 

راسته‌ی گوساله‌ی متصل به دنده 1800 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سالسا و بالزامیك

 

گوجه فرنگی كنسروی یك قوطی450 گرمی

 

زیتون بی‌هسته و خرد كرده یك چهارم پیمانه

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی بالزامیك 2 قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

فلفل، پودر سیر، ادویه و پودر پیاز را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه گوشت را به تكه‌های 4 سانتیمتری خرد كنید به گونه‌ای كه از استخوان جدا نشود! و آن را در مخلوط فراهم كرده، بخوابانید.

رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان سس سالسا را فراهم كنید و كنار بگذارید.

حالا گوشت را روی توری چربكرده‌ی كباب‌پز یا صفحه‌ی گریل، كباب كنید و با سس سالسا میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس سالسا و بالزامیك: گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كنید و همراه با زیتون، جعفری و سركه در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: ادویه‌ی گوشت را می‌‌توانید به صورت بسته‌بندی از فروشگاههای معتبر و سوپرماركت‌ها تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیغذای مللآموزش کبابانواع کبابآشپزی مدیترانه ایغذای مدیترانه ایكباب دنده تعداد بازديد: 1565 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است