گروه آشپزی
فلفل، پودر سیر، ادویه و پودر پیاز را در كاسهی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه گوشت را به تكههای 4 سانتیمتری خرد كنید به گونهای كه از استخوان جدا نشود! و آن را در مخلوط فراهم كرده، بخوابانید.
رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان سس سالسا را فراهم كنید و كنار بگذارید.
حالا گوشت را روی توری چربكردهی كبابپز یا صفحهی گریل، كباب كنید و با سس سالسا میل نمائید.
روش تهیهی سس سالسا و بالزامیك: گوجهفرنگیها را خرد كنید و همراه با زیتون، جعفری و سركه در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: ادویهی گوشت را میتوانید به صورت بستهبندی از فروشگاههای معتبر و سوپرماركتها تهیه نمائید.