گروه آشپزی
در ظرف بزرگی آرد و بیكینگپودر را الك كنید، آویشن و كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه شیر را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را روی كاغذ روغنی، با وردنه به قطر 13 سانتیمتر باز كنید.
اكنون مایه میانی را روی 4 عدد از خمیرها بریزید و پهن كنید. به گونهای كه از اطراف خمیر یك سانتیمتر خالی بماند. حالا اطراف خمیر را با شیر مرطوب كنید و خمیر دیگری رویش بگذارید و لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید.
آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و دو طرف دمپرها را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز، سیر و بیكن را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. آنگاه قارچ را اضافه كنید و تفت دهید تا قارچ بپزد.
حالا مخلوط فراهمكرده را روی كاغذ هولهای آشپزخانه بریزید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید، پنیر و جعفری را بیفزائید و مخلوط كنید.