گروه آشپزی
سینی شیرینیپزی را چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه كره، آب و نمك را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
همینكه مایه جوشید، آرد را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه خمیر شود. حال خمیر را از قابلمه در آورید و كنار بگذارید تا خنك شود. سپس تخممرغها را یكییكی به خمیر بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها با خمیر مخلوط شوند.
اكنون پنیر را بیفزائید و مخلوط كنید. خمیر فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هر بار قدری از مایه، به قطر 6 سانتیمتر روی سینی بگذارید.
اینك یك عدد سفیده تخممرغ را با چنگال بزنید و روی خمیرها بمالید و قدری پنیر بپاشید. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 30- 40 دقیقه چیزپاف را بپزید. همینكه چیزپاف خنك شد، دایرهای از سر آنها بردارید و داخلشان را با مواد میانی پر كنید و دوباره دایرههای برداشته شده از نان را سر جایش بگذارید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا پیاز سرخكرده، جوز، اسفناج و فیله ماهی را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و پنیر خامهای، شیر، نمك و فلفل را درون مخلوط اسفناج بریزید.
یادآوری: برای آمادهسازی ماهی دودی پس از جدا كردن پوست ماهی، فیله آن را در ظرف چربكرده مناسبی قرار دهید، رویش را با فویل بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.