آشپزباشی- سرور چاووشی
كره، پیازداغ، سیر، زنجفیل و سس گوجهفرنگی را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
آنگاه زعفران، عسل و آبمرغ را بیفزائید و بگذارید بجوشد. اینك پوست كدو را بگیرید و سرخ كنید و درون آب مرغ بریزید.
حالا قارچ را همراه با آبلیمو در روغن تفت دهید و به خوراك بیفزائید و صبر كنید خوراك جا بیفتد.
اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو یا نان میل كنید.
نكات خواندنی
قبل از تهیه هر خورشی پیاز آن را سرخ كنید، آنگاه گوشت، ادویه و زردچوبه را بیفزائید سپس قدری تفت دهید و آب را اضافه نمائید.
اگر خورش نیاز به رب گوجهفرنگی داشت آن را با قدری روغن تفت دهید تا رنگ خورش خوشرنگ شود. گوشت كلیه خورشها را ابتدا با حرارت ملایم بپزید.
سپس باقیماندهی مواد را به آن بیفزائید.
استفاده از انواع سبزی و صیفیها نام خورش را تغییر میدهد بهطور مثال خورش بادمجان، خورش قورمهسبزی وقتی خورش آمادهی مصرف است كه كمآب و جا افتاده باشد.
خورش را نباید زیاد به هم زد زیرا اینكار باعث له شدن مواد داخل خورش میشود.
نمك و چاشنی خورش را می باید در اواخر طبخ اضافه كنید.