Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

نودل مرغ گریل‌کرده

نودل مرغ گریل‌کرده

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن 3 قاشق سوپخوری

فیله مرغ 5 تکه

ماست 2 قاشق سوپخوری

نمک  و فلفل  به میزان لازم

آب یک دوم پیمانه

پودر سیر به میزان لازم

 قارچ خرد کرده ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه(زرد، قرمز و نارنجی خرد کرده) ۱۰۰ گرم

تخم مرغ آبپز رنده کرده یک عدد

نودلیت مرغ آبکش کرده  1 بسته

سس فرانسوی  ۴ - ۵ قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان ۳ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

در تابه مناسبی روغن بریزید فیله، ماست، نمک و فلفل را در آن بریزید و تفت دهید.

آن‌گاه آب را اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا آب مرغ تمام شود.

سپس پودر سیر را اضافه کرده و مجدداً تفت دهید.

حالا در تابه مناسبی قارچ را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید.

اینک فیله‌ها را به همراه قارچ، فلفل دلمه، پودر سیر و تخم‌مرغ با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

نودلیت را نیز همراه با دو لیوان آب جوش و ادویه مخصوص به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته و سپس آبکش کنید.

حالا مخلوط مرغ، سس فرانسوی و جعفری را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و آن را سرو نمائید. در صورت دلخواه رویش را با پنیر پارمسان بیارائید.

برچسب ها: آشپزی مللغذای مللآشپزباشیآشپزی مدرننودل مرغ گریل شدهآموزش انواع غذا با نودلروش تهیه نودلمواد لازم برای تهیه نودل مرغ گریل شده تعداد بازديد: 1391 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است