آشپزباشی - آرزو مقدم
در تابه مناسبی روغن بریزید فیله، ماست، نمک و فلفل را در آن بریزید و تفت دهید.
آنگاه آب را اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا آب مرغ تمام شود.
سپس پودر سیر را اضافه کرده و مجدداً تفت دهید.
حالا در تابه مناسبی قارچ را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید.
اینک فیلهها را به همراه قارچ، فلفل دلمه، پودر سیر و تخممرغ با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
نودلیت را نیز همراه با دو لیوان آب جوش و ادویه مخصوص به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته و سپس آبکش کنید.
حالا مخلوط مرغ، سس فرانسوی و جعفری را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و آن را سرو نمائید. در صورت دلخواه رویش را با پنیر پارمسان بیارائید.