Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

جامبالایا (اسپانیایی)

جامبالایا (اسپانیایی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج باسماتی  300 گرم

سوسیس  170 گرم

روغن به میزان لازم

ساقه کرفس خرد کرده 300 گرم

پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط

سیرله کرده 4 حبه

نمک و فلفل قرمز  یک‌هشتم قاشق چایخوری

زردچوبه به میزان لازم

پودر آویشن به میزان لازم

برگ بو 2 عدد

آب گوجه‌فرنگی یک پیمانه

آب مرغ غلیظ یک‌دوم پیمانه

کنسرو نخودفرنگی 120 گرم (1 پیمانه)

ران مرغ 600 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بشوئید، خیس کنید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و در قدری روغن تفت دهید.

کرفس را هم تفت دهید و کنار بگذارید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

سیر، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر آویشن، برگ بو و آب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید.

سپس برنج آبکش کرده، سوسیس، کرفس، آب مرغ و نخودفر نگی را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

اکنون مواد را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید. در این فاصله ران مرغ را با  حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و برشته شود.

اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با تکه‌های مرغ آن را بیارائید.

یادآوری: می‌توانید مرغ را قبل از سرخ کردن با قدری آب، نمک، پیاز و زردچوبه به مدت یکساعت بپزید تا در نهایت آب مرغ به یک دوم پیمانه برسد و در پخت برنج از آن استفاده کنید و سپس مرغ را قدری سرخ کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با گوشت مرغجامبالایاغذای اسپانیاییطرز تهیه جامبالایا اسپانیایی تعداد بازديد: 1011 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است