تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج و لوبیا را بخیسانید. لوبیا را بپزید و برنج را بجوشانید و آبكش كنید. آنگاه برنج آبكشیده، لوبیا، پیازداغ، دارچین و فلفل را با هم مخلوط كنید.
50 گرم از كره را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس مخلوط فراهم كرده را در قابلمه بریزید و 30 دقیقه دم كنید.
حالا فیلههای مرغ را با نمك و زعفران مزهدار كنید، باقیماندهی كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و فیلههای مرغ را در آن تفت دهید.
اكنون فیلههای مرغ را روی پلو بریزید و مخلوط كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.
اینك روی پلو را با برنج زعفرانی بیارائید.