تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
ماهی را به مكعبهای 2 سانتیمتری ببرید و در سس بخوابانید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.
آنگاه ماهی را از سس درآورید و سس را نگه دارید. سپس كدو را بخارپز كنید تا اندكی نرم شود.
حالا ماهی، كدو، گوجهفرنگی و قارچ را به 12 سیخ چوبی بكشید و روی صفحهی چربكردهی گریل یا توری چربكردهی كبابپز، كباب كنید.
در این میان گاهی روی كباب از باقیماندهی سس بمالید. اكنون كباب ماهی را با برنج یا سالاد میل كنید.
روش تهیهی سس: همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: مرینید (Marinade) به مخلوطی گفته میشود كه برای خوابانیدن انواع گوشت فراهم میگردد.
نكات خواندنی
ماهی سفید به طول حدود 50 سانتیمتر، با فلس نسبتاً درشت به رنگ نقرهای روشن و سربی تیره و دم دوفاق.
گوشت این ماهی سفید و لطیف است. در گذشته ماهی سفید فقط به صورت دودی به تهران و شهرستانها میرسیده است.
جنس نر ماهی سفید كه كمی كشیدهتر است مرغوبتر شناخته میشود.