تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج و اسفناج را جداجدا بپزید و در صافی بریزید. آنگاه اسفناج را بفشارید و آب اضافیش را كاملا بگیرید و همراه با برنج در ظرف مناسبی بریزید. حالا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. قارچ، پیاز، كرفس، 4 قاشق چایخوری از سیر، 1 قاشق چایخوری از مریم گلی و 2 قاشق چایخوری از آویشن را بیفزائید و تفت دهید تا قارچ نرم شود.
اكنون ذرت و لوبیا را نیز درون تابه بریزید و 3 دقیقه، تفت دهید. آنگاه این مخلوط را به برنج و اسفناج بیفزائید. سپس گردو، نمك و فلفل را نیز به این مخلوط اضافه كنید. اینك برشی از سر كدوحلوائی بردارید و داخلش را خالی كنید. حالا روغن زیتون (60 میلی لیتر) را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید و باقیمانده سیر، آویشن و مریم گلی را در روغن تفت دهید.
اكنون با كمك قلممو، این روغن معطر را درون كدوحلوائی بمالید. سپس داخل كدو را از مواد فراهم كرده پر كنید و قسمت برش خورده كدو را در جای خودش بگذارید. اینك كدوی پر كرده را در سینی دارای فویل قرار دهید و به مدت تقریبی دو تا دو نیم ساعت، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.