آشپزباشی - معصومه فلاحی
برنج را ورز دهید تا حالت چسبدگی پیدا کند.
آنگاه ژامبون، پیازداغ، جعفری، پنیر، سیر، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.
سپس هر بار به اندازه یک گردو از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.
حالا توپهای فراهم کرده برنجی را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
یادآوری
* مراقب باشید که روغن روی توپهای برنجی را کاملا بگیرد تا باز نشود!
* برای کرانچی و تردتر شدن توپک برنج میتوانید مراحل سوخاری کردن را دو بار تکرار کنید.