آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت، نمك، فلفل و ادویه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی و پیازداغ را بیفزائید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس صبر كنید تا گوشت كمی خنك شود. آنگاه سبزی كوكو، سه عدد تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید.
در كاسه دیگری، مخلوط گوشت، سه عدد تخممرغ و زعفران را با هم مخلوط سازید و در كاسه سوم، سیبزمینی، سه عدد تخممرغ، نمك، فلفل و زعفران را بریزید و با یكدیگر مخلوط نمائید. اكنون تابه مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ كنید. حالا مایه كوكوی سبزی را در آن بریزید و درِ تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیمپز شود.
آنگاه مایه كوكوی گوشت را به آرامی روی كوكوی سبزی بریزید و صاف كنید. تابه را در فر(تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایه دوم كوكو هم نیمپزشود. اكنون مایه كوكوی سیبزمینی را، روی كوكوی گوشت بریزید و صاف كنید. دوباره كوكو را در فر(تاون) بگذارید تا بپزد و طلائی رنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.