تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
كدوحلوائی و پیاز را در ظرف مناسبی بریزید وسركه، روغن زیتون، نمك و فلفل را بیفزائید و آن را 40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید تا كدو بپزد و نرم شود. در اواخر پخت، سیر را بیفزائید. آنگاه پاستا را بپزید و در صافی بریزید.
سپس پاستا، مخلوط كدوحلوائی، پنیر گودا، خامه، مریم گلی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و اندكی روی اجاق نگه دارید تا گرم شود. حالا پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و روغن زیتون و پنیر پارمسان را رویش بپاشید.