Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

اسپاگتی با ماهی تن

اسپاگتی با ماهی تن

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كنسرو ماهی تن روغن گرفته 200 گرم

 

كنسرو ماهی كیلكا یا ساردین  60 گرم

 

روغن زیتون  250 میلی‌لیتر

 

جعفری پاك كرده 60 گرم

 

خامه  150 میلی‌لیتر

 

پودر شكر 2 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

اسپاگتی  450 گرم

 

كره 25 گرم

 

زیتون بی‌هسته  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ماهی تن، ماهی كیلكا یا ساردین، 225 میلی‌لیتر از روغن زیتون و جعفری را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید تا پوره و مخلوط شود. آن‌گاه خامه را با پودر شكر كمی بزنید و به مخلوط بالا بیفزائید و 30 ثانیه‌ی دیگر دستگاه را روشن كنید. سپس نمك و فلفل را نیز بیفزائید.

حالا اسپاگتی را با آب جوش، نمك و باقیمانده‌ی روغن زیتون بجوشانید و همین كه نرم شد، آن را آبكش كنید. (شكل ظاهری اسپاگتی، نباید تغییر كند). اكنون اسپاگتی را همراه با كره، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی شعله‌ی اجاق، با حرارت متوسط قرار دهید تا كره، آب شود.

سپس مخلوط ماهی را كم‌كم به اسپاگتی بیفزائید و آن را به كمك 2 چنگال مخلوط كنید. بعد قابلمه را از روی اجاق بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه خود تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسپاگتیآشپزباشیاسپاگتی با ماهی تناسپاگتی ماهی تنتهیه اسپاگتی با ماهی تنمواد لازم اسپاگتی با ماهی تن تعداد بازديد: 1208 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است