آشپزباشی
ماهی تن، ماهی كیلكا یا ساردین، 225 میلیلیتر از روغن زیتون و جعفری را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید تا پوره و مخلوط شود. آنگاه خامه را با پودر شكر كمی بزنید و به مخلوط بالا بیفزائید و 30 ثانیهی دیگر دستگاه را روشن كنید. سپس نمك و فلفل را نیز بیفزائید.
حالا اسپاگتی را با آب جوش، نمك و باقیماندهی روغن زیتون بجوشانید و همین كه نرم شد، آن را آبكش كنید. (شكل ظاهری اسپاگتی، نباید تغییر كند). اكنون اسپاگتی را همراه با كره، در قابلمهی مناسبی بریزید و روی شعلهی اجاق، با حرارت متوسط قرار دهید تا كره، آب شود.
سپس مخلوط ماهی را كمكم به اسپاگتی بیفزائید و آن را به كمك 2 چنگال مخلوط كنید. بعد قابلمه را از روی اجاق بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه خود تزئین كنید.