تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
آبلیمو، روغن زیتون، آب پرتقال و ادویه را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه مرغ را به كمك قیچی مخصوص آشپزخانه، نصف كنید و استخوان پشت و پوست اضافیاش را دور بریزید.
سپس آن را با آب سرد بشوئید و با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك كنید.
حالا مرغ را در كیسهی دارای زیپ بگذارید، مخلوط فراهم كرده را رویش بریزید و كیسه را محكم ببندید.
اكنون آن را به مدت تقریبی 2-4 ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه مرغ را از كیسه بیرون آورید و خشك كنید و از مخلوط پودر سیر، نمك و فلفل لیموئی رویش بپاشید و روی صفحهی چربكردهی گریل برشته كنید و پیوسته سس پرتقال را رویش بمالید.
روش تهیهی سس پرتقال: همهی مواد را با هم مخلوط كنید.