آشپزباشی- فاطمه درویش
چیپس خلالی، زیره و پودر چیلی را در ظرف مناسبی بریزید، با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.
آنگاه تخممرغها، شیر و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید.
حالا روغن را در تابه بریزید؛ پیازچه، فلفل دلمهای، فلفل تند و سیر را بیفزائید و با حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا سبزیها نرم شوند.
سپس مواد را از تابه درآورید و كنار بگذارید. اكنون مخلوط تخممرغ را به این مواد بیفزائید و در همان تابه بپزید تا تخممرغها ببندد.
اینك نان پیتزا را در قالب مخصوص پیتزا بگذارید و سس گوجهفرنگی را روی آن بریزید و مخلوط فراهم كرده را بیفزائید.
حال مخلوط چیپس سیبزمینی و پنیر را رویش بریزید و پیتزا را در فر گرم شده با دمای
190 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیكه پنیر آب شود، بپزید.