Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

برنج با سبزی‌ در خمیر فیلو

برنج با سبزی‌ در خمیر فیلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

پیازچه خردكرده  1 پیمانه

 

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز 1 پیمانه

 

قارچ ورقه‌كرده  100 گرم

 

ژامبون خردكرده 1 پیمانه

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

برنج آبكش‌كرده 1 پیمانه

 

كنسرو ذرت یك‌دوم پیمانه

 

پنیر چدار 1 پیمانه

 

خمیر فیلو 2 ورق

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی

 

در تابه مناسبی كره بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه سیر، پیازچه، فلفل دلمه‌ای و قارچ را در آن قدری تفت دهید. سپس ژامبون، نمك و فلفل را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، برنج، ذرت و پنیر را بیفزائید و تمام مواد را كاملاً با هم مخلوط نمائید. اینك از خمیر فیلو مربع‌هائی به ضلع10 سانتیمتر برش بزنید.

قدری از مواد را روی آن قرار دهید و به‌صورت رول، لوله كنید و در سینی بچینید. اكنون در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق كاملاً داغ كنید. حالا رول‌ها را در آن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شوند؛ یا می‌توانید از خمیر مربع‌های كوچك به اندازه 5 سانتیمتر برش بزنید.

آن‌گاه هر دو مربع را روی هم قرار دهید و در قالب بگذارید. سپس درون آن را با مواد پر كنید و رویش قدری پنیر بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 175 درجه سانتیگراد، بپزید تا لبه‌های خمیر طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با خمیر فیلوخمیر فیلوآشپزباشیبرنج با سبزی‌ در خمیر فیلوتهیه برنج با سبزیبرنج با سبزیبرنج و خمیر فیلو تعداد بازديد: 1245 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است