آشپزباشی
در تابه مناسبی كره بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه سیر، پیازچه، فلفل دلمهای و قارچ را در آن قدری تفت دهید. سپس ژامبون، نمك و فلفل را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، برنج، ذرت و پنیر را بیفزائید و تمام مواد را كاملاً با هم مخلوط نمائید. اینك از خمیر فیلو مربعهائی به ضلع10 سانتیمتر برش بزنید.
قدری از مواد را روی آن قرار دهید و بهصورت رول، لوله كنید و در سینی بچینید. اكنون در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق كاملاً داغ كنید. حالا رولها را در آن سرخ كنید تا طلائیرنگ شوند؛ یا میتوانید از خمیر مربعهای كوچك به اندازه 5 سانتیمتر برش بزنید.
آنگاه هر دو مربع را روی هم قرار دهید و در قالب بگذارید. سپس درون آن را با مواد پر كنید و رویش قدری پنیر بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 175 درجه سانتیگراد، بپزید تا لبههای خمیر طلائیرنگ شود.