آشپزباشی
زردآلوها را از وسط دو نیم كنید و با یك لیوان آب به مدت یك شب در ظرفی بخیسانید.
اكنون پیاز را با روغن زیتون كمی تفت دهید تا نرم شود.
سپس گوشت، زیره، تخم گشنیز، دارچین و فلفل را بیفزائید و كمی تفت دهید.
اینك زردآلو را با همان آبش، پوست پرتقال، آب پرتقال، زعفران و بادام زمینی را به مایه اضافه كنید.
در پایان، مقداری آب گوشت بیفزائید تا سطح گوشت را بپوشاند.
حالا درِ ظرف را ببندید و به مدت 1/5-3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.
اگر در طول پخت آب آن كم شد، میتوانید مقداری آب گوشت به آن اضافه نمائید.
كنجد را نیز در ظرف دیگری كمی تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
سپس خوراك را در ظرف دلخواه بكشید و كنجد را روی آن بپاشید و با جعفری تازه میل نمائید.
نكتهی خواندنی
انواع گوشت از منابع غنی روی محسوب میشوند.
روی از املاحی است كه در رشد كودكان و بلوغ نوجوانان، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن و نیز افزایش قدرت ایمنی بدن و كمك به پیشگیری از ابتلا به بیماریها بسیار تاثیر گذار است.