Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

خوراك گوشت

خوراك گوشت

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

زردآلوی خشك (قیسی) 115 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلال‌كرده 1 عدد درشت

 

گوشت سردست بدون استخوان خردكرده 1 كیلوگرم

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

بادام زمینی خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال از 1 عدد

 

آب گوشت 3 پیمانه (750 میلی‌لیتر)

 

كنجد 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

 

زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

زردآلوها را از وسط دو نیم كنید و با یك لیوان آب به مدت یك شب در ظرفی بخیسانید.

اكنون پیاز را با روغن زیتون كمی تفت دهید تا نرم شود.

سپس گوشت، زیره، تخم گشنیز، دارچین و فلفل را بیفزائید و كمی تفت دهید.

اینك زردآلو را با همان آبش، پوست پرتقال، آب پرتقال، زعفران و بادام زمینی را به مایه اضافه كنید.

در پایان، مقداری آب گوشت بیفزائید تا سطح گوشت را بپوشاند.

حالا درِ ظرف را ببندید و به مدت 1/5-3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

اگر در طول پخت آب آن كم شد، می‌توانید مقداری آب گوشت به آن اضافه نمائید.

كنجد را نیز در ظرف دیگری كمی تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

سپس خوراك را در ظرف دلخواه بكشید و كنجد را روی آن بپاشید و با جعفری تازه میل نمائید.

نكته‌ی خواندنی

انواع گوشت از منابع غنی روی محسوب می‌شوند.

روی از املاحی است كه در رشد كودكان و بلوغ نوجوانان، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن و نیز افزایش قدرت ایمنی بدن و كمك به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها بسیار تاثیر گذار است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآشپزی با گوشتآموزش خوراکآشپزباشیخوراك گوشتآشپزی با قیسی تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است