آشپزباشی – فاطمه درویش
برنج، پنیر، تخممرغها و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر را چرب كنید و مواد فراهم كرده را در آن بریزید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید.
حالا ظرف را از فر درآورید. كلم براكلی، قارچ، فلفل دلمهای و پیاز را بخارپز كنید و كنار بگذارید. اكنون در كاسه دیگری، تخممرغ، شیر، پودر پیاز و فلفل را بریزید و سبزی پخته را بیفزائید و هم بزنید.
حالا مایه فراهم كرده را روی مخلوط برنج بریزید و با پنیر چدار بپوشانید. حال ظرف را دوباره در فر قرار دهید و به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود بپزید.