Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

كَسرول قارچ و برنج

كَسرول قارچ و برنج

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج پخته 300 گرم (2 پیمانه)

 

پنیر چدار رنده كرده 90 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

پودر سیر سه‌چهارم چایخوری

 

كلم براكلی خرد كرده 3 پیمانه

 

قارچ خرد كرده 120 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده یك‌دوم پیمانه

 

پیاز خرد كرده نصف یك عدد

 

تخم‌‌مرغ 4 عدد

 

شیر پرچرب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پودر پیاز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌چهارم چایخوری

 

پنیر چدار یا گودای رنده كرده 120 گرم (1 پیمانه)

آشپزباشی – فاطمه درویش  

 

برنج، پنیر، تخم‌‌مرغ‌ها و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر را چرب كنید و مواد فراهم كرده را در آن بریزید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید.

حالا ظرف را از فر درآورید. كلم براكلی، قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز را بخار‌پز كنید و كنار بگذارید. اكنون در كاسه دیگری، تخم‌مرغ، شیر، پودر پیاز و فلفل را بریزید و سبزی پخته را بیفزائید و هم بزنید.

حالا مایه فراهم كرده را روی مخلوط برنج بریزید و با پنیر چدار بپوشانید. حال ظرف را دوباره در فر قرار دهید و به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود بپزید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچكَسرول قارچكَسرول برنجآموزش كَسرولانواع كَسرولطرز تهیه كَسرول تعداد بازديد: 1278 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است