آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
پوست سیر را بگیرید و آن را همراه با قدری نمك بكوبید. آنگاه در قابلمه مناسبی، روغن بریزید، سیر، نمك، زردچوبه و گوشت را بیفزائید و روی اجاق سرخ كنید. حالا به میزان لازم آب درون قابلمه بریزید تا گوشت، بپزد و به روغن بیفتد.
كدوها را بپزید و پوره كنید و همراه با گوشت قدری تفت دهید. اكنون تخم گشنیز و گردو را نیز اضافه كنید و پس از 15 دقیقه نمك و فلفل را بیفزائید. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با گوجهفرنگی سرخكرده بیارائید و همراه با كته میل كنید.
یادآوری: غلظت این خورش میباید مانند فسنجان باشد.