Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

واویچ كدو

واویچ كدو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر 1 حبه

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن به میزان لازم

 

گوشت بدون استخوان و خردكرده 300 گرم

 

كدو حلوایی پوست كنده و حلقه‌ای خردكرده 500 گرم

 

 

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

گردو آسیاب كرده 150 گرم

 

گوجه‌فرنگی ریز 5 عدد

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

پوست سیر را بگیرید و آن را همراه با قدری نمك بكوبید. آن‌گاه در قابلمه‌ مناسبی، روغن بریزید، سیر، نمك، زردچوبه و گوشت را بیفزائید و روی اجاق سرخ كنید. حالا به میزان لازم آب درون قابلمه بریزید تا گوشت، بپزد و به روغن بیفتد.

كدوها را بپزید و پوره كنید و همراه با گوشت قدری تفت دهید. اكنون تخم گشنیز و گردو را نیز اضافه كنید و پس از 15 دقیقه نمك و فلفل را بیفزائید. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با گوجه‌فرنگی سرخكرده بیارائید و همراه با كته میل كنید.

یادآوری: غلظت این خورش می‌باید مانند فسنجان باشد.

 

برچسب ها: آشپزی با کدوآشپزباشیاعظم گلزارمنشواویچ كدوطرز تهیه واویچ كدوآموزش واویچ كدوانواع واویچدستور واویچ كدومواد اولیه واویچ كدو تعداد بازديد: 1441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است