آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا ظرف نسوزی را- كه دارای گنجایش 2 لیتر باشد- چرب كنید.
یكسوم از سیبزمینی را در آن بچینید و با نمك و فلفل مزهدار كنید.
سپس نیمی از برنج، كره و یكسوم از هر دو پنیر را بریزید.
آنقدر ریختن این لایهها را تكرار كنید تا مواد تمام شود.
در پایان، سیبزمینیهای باقیمانده را روی مخلوط قراردهید، بخوبی مخلوط را با پشت قاشق بفشارید و سپس كرهی آبكرده و نمك و فلفل را بیفزائید.
آنگاه باقیماندهی هر دو پنیر را بریزید.
حالا ظرف را درون فر(تاون)- گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و تا زمانی كه سیبزمینیها نرم شود و پنیر برشته و طلائی رنگ گردد، بپزید.