Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

كوكوی برنج و سیب زمینی

كوكوی برنج و سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن 1 قاشق سوپخوری

 

سیب‌زمینی پوست‌گرفته و نازك ورقه‌كرده 1 كیلوگرم

 

برنج پخته 1 پیمانه

 

كره‌ی خردكرده 50 گرم

 

پنیر گودا‌ی رنده‌كرده 180 گرم

 

پنیر چدار رنده‌كرده 180 گرم

 

كره‌ی آب‌كرده 50 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا ظرف نسوزی را- كه دارای گنجایش 2 لیتر باشد- چرب كنید.

یك‌سوم از سیب‌زمینی را در آن بچینید و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.

سپس نیمی از برنج، كره و یك‌سوم از هر دو پنیر را بریزید.

آن‌قدر ریختن این لایه‌ها را تكرار كنید تا مواد تمام شود.

در پایان، سیب‌زمینی‌های باقیمانده را روی مخلوط قراردهید، بخوبی مخلوط را با پشت قاشق بفشارید و سپس كره‌ی آب‌كرده و نمك و فلفل را بیفزائید.

آن‌گاه باقیمانده‌ی هر دو پنیر را بریزید.

حالا ظرف را درون فر(تاون)- گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و تا زمانی كه سیب‌زمینی‌‌ها نرم شود و پنیر برشته و طلائی رنگ گردد، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوآشپزی در فرآموزش کوکوآشپزباشیكوكوی برنجکوکوی سیب زمینی تعداد بازديد: 1591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است