تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سیبزمینیها را بپزید، پوستشان را بگیرید و مكعبی خرد كنید. ماهی را بشوئید، در صافی بریزید و رویش نمك و فلفل بپاشید.
آنگاه ماهی را روی هولهی كاغذی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.
سپس ماهی را در مخلوط آرد و زردچوبه بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.
حالا سیبزمینیها را با نمك، زنجفیل، سركه و روغن زیتون مزهدار كنید و همراه با ماهی، پیازچه و پیاز قرمز، لابهلای هم در شیشهی در دار و مناسبی بریزید.